´┐╝doorgaan naar hoofdinhoud

palmares van de club

jaarkampioenschapsnelschaakopen tornooiprijs inzet
2017d lot d lotd lot & s vanderwaerens vanderwaeren
2016s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaerens vanderwaeren
2015d lots vanderwaeren-s vanderwaeren
2014d lotd lot-s vanderwaeren
2013s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaerenp de bosscher & s vanderwaeren
2012s vanderwaerend lotd lotp de bosscher & s vanderwaeren
2011s vanderwaerend lotd lots vanderwaeren
2010s vanderwaerene cornelis & b malfliet-s vanderwaeren
2009s vanderwaerenp de bosscher-j van mechelen
2008s vanderwaerens vanderwaeren-j van mechelen
2007s vanderwaerens vanderwaeren-e cornelis
2006s vanderwaerens vanderwaeren-j van mechelen
2005s vanderwaerenp de bosscherl van duurens vanderwaeren
2004s vanderwaerene cornelisd lots vanderwaeren
2003s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaerens vanderwaeren
2002p de bosscherd lotp ertveldt & s vanderwaerenp ertveldt & e cornelis
2001s vanderwaerens vanderwaeren-s vanderwaeren
2000w taelemans & e cornelis & p debastp de bosscher-p de bosscher
1999g maeckelberghs vanderwaerens vanderwaerenp debast
1998b malflietb malflietm maeckelberghw deklerck
1997m maeckelberghb malfliet & d lotg maeckelberghp lemmens
1996w taelemansp debouveree pletinckxl van duuren
1995w taelemansl van neroml van duurene cornelis
1994b malflietw taelemans & l van neromr steenwerckxp de bosscher
1993b malflietb malflietw taelemansp de bosscher
1992s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaeren & brn louckxs vanderwaeren
1991p debastb malfliets vanderwaeren & vanderheydenw deklerck
1990s vanderwaerens vanderwaerenh van cauwelaertb malfliet
1989w taelemansb malflietb malflietm maeckelbergh
1988j boersp debouvereb malfliets vanderwaeren
1987s vanderwaerenp debouvereb malfliets vanderwaeren
1986j boersj boerse pletinckxp lemmens & j boers & p debast
1985j boers & g rosseels vanderwaerenw taelemansp debast
1984s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaerene pletinckx
1983s vanderwaerens vanderwaerens vanderwaerenp debast
1982s vanderwaerens vanderwaerene pletinckxs vanderwaeren
1981j boersf mertenss vanderwaerenp debast
1980j boersj boersj boers-
1979f mertens---
1978p lemmens---
1977g rosseel---
1976f vandenbosch---
1975f janssens---
1974d dillens---
1973f vandenbosch---
1972f vandenboschgeen winnaar--
1971f vandenbosch d dillens & g rosseel--